Zakelijk

Pers:
PR vragen zijn altijd welkom! Thinkingaboutvintage.nl houdt van het ontdekken van nieuwe, innovatieve en creatieve producten.
Als blogger ben ik altijd bereid om producten uit te testen, te gebruiken en hierover een leuke, eerlijke en enthousiaste blog te schrijven inclusief foto’s en/of eventueel video’s. Daarnaast ben ik ook bereid om uw producten te adverteren op mijn andere social media platforms o.a Facebook , Instagram en Twitter en de mogelijkheid om te adverteren op de website van thinkingaboutvintage.nl is ook aanwezig.
Heeft u interesse in een samenwerking dan kunt u mij een e-mail sturen op info@thinkingaboutvintage.nl, vervolgens kunnen we bekijken op welke manier we dit kunnen realiseren.

Ook word ik natuurlijk graag toegevoegd aan perslijsten en u kunt mij benaderen als u meer gegevens van mij nodig heeft.

Houdt u er rekening mee dat ik niet een fulltime blogger ben, ik heb een carrière los van deze site! Ik kan u dus niet garanderen dat er direct een artikel online zal verschijnen, wel houd ik u op de hoogte wanneer uw review geplaatst is. En is mijn streven om binnen 2 weken een artikel te plaatsen.


Boekingen:
U kunt mij natuurlijk ook boeken voor photoshoots, ik werk op TFP basis mits de opdracht interessant genoeg is voor mij.