Hi Dolls,

Omg! hebben jullie het ook zo moeilijk met al die geweldige nieuwe herfst Collecties die binnen komen? En de previews wat nog komen gaat voor de winter dan!! Mijn arme arme portemonnee!!

Ik hou zelf meer van de zomer, maar qua kleding is de herfst toch echt wel favoriet hoor. De ene mooie jurk na de ander en geweldige rokken, truitjes, vestjes en niet te vergeten de winterjassen zie ik voorbij komen. En het erge is ik vind zowat ALLES leuk!! Maar hierbij een paar van mijn favorieten die ik al heb gescoord of nog absoluut MOET hebben. Ik ben niet verantwoordelijk voor de rekeningen die niet betaald kunnen worden hierna, of dat jij de rest van de maand broodjes pindakaas moet eten…

WARNING!! ZEER GEVAARLIJK VOOR DE BANKREKENING!!

!!VERDER LEZEN OP EIGEN RISICO!!

!!BEWARE VOOR BOZE ECHTGENOTEN!!

Okay okay ik hou op maar het klinkt wel griezelig he? En laat dat nou toevallig ook passen bij mijn eerste thema namelijk Halloween!

Ik hou van Halloween en wou dat het hier ook een officiële feestdag was. Want wat is er nou leuker dan je een keer per jaar nog te mogen verkleden en schminken op volwassen leeftijd. Ik heb de mazzel dat ik op mijn andere werk bij de Claire’s, mij de paar dagen voor Halloween helemaal mag uitleven en mij mag verkleden op het werk joepie!! En verder zijn de Halloween feesten steeds meer in opmars en de Speciale spookhuizen en Walibi Fright night niet te vergeten natuurlijk. Dus al met al veroverd Halloween Nederland steeds meer en meer muahahahah.

Okay dus hou ik ook erg van de Halloween themed vintage inspired kleding en heb ik voor jullie een paar must haves uitgekozen die je niet mag missen.

Als eerste de Tuesday Midnight Catprint Swing Dress van Lindy bop want deze vind ik echt geweldig! Zelf heb ik deze dan natuurlijk ook ingekocht voor mijn webwinkel Feels so Vintage en ik kon het niet laten er (weer) een voor mezelf mee te bestellen natuurlijk.

Deze jurk heeft een mooie spookachtige katten print, en door het kraagje een beetje een Wednesday Addams Feel, Perfect voor Halloween en sowieso voor de herfst natuurlijk! Dan door naar mijn nummer twee van lindy Bop en die natuurlijk ook verkrijgbaar is in mijn webwinkel. De Delta Green Witchdoctor 50’s Swing Dress.

                                     

Deze print is zo ontzettend leuk met grappige voodoo skeletten en zwarte katten. Happy Halloween met deze wicked, witch doctor dress! Heb je een Halloween feest dan heb je alleen nog een mooie sugar skull make-up of schmink nodig en je bent een ware voodoo vamp!

Dan ten slotte voor Halloween dan, vind ik de Lily Burnt Orange Swing Dress van Lindy Bop ook een super leuke en veelzijdige jurk, die je ook prima gewoon voor de herfst kan dragen. Deze jurk heeft een mooie warme herfstachtige oranje kleur en als je deze jurk verder leuk aankleed met bijvoorbeeld een heksen hoed en een bezem in de hand dan heb je ook een super leuke outfit voor Halloween.

                                        

Dan wil ik als laatste van Lindy Bop voor deze herft en winter één (of twee of drie..) van deze leuke Marianne Twins Sets aanschaffen.

Lekker warm en super stijlvol vooral voor de winter dacht ik zo. Maar ja welke kleur?? Laat mij weten wat jouw favoriet is.

Dan gaan we door naar Hell Bunny want die heeft ook echt een geweldig leuke Halloween collectie,vooral deze Haunt rok moet ik hebben!

Super mooie paarse kleur met creepy vleermuis,pompoen en haunted house print. Er is ook een jurk van die is ook erg mooi. Hell bunny kan je in Nederland o.a bij Succubus, Looks Like Vintage en natuurlijk Topvintage krijgen. En ik weet dat Looks Like Vintage sowieso deze rok en jurk heeft. Dan vind ik deze rok ook nog super leuk de 1950’s Halloween Bat Swing Skirt.

 Tot slot vind ik deze jurk ook echt helemaal te gek van Hell bunny voor de herfst.
Echt een hele mooi print deze Harvest Dress met allemaal pompoentjes en je hebt er ook nog een mini dress van en een rok. Dat wordt dus nog moeilijk kiezen..
Door naar Voodoo Vixen want daar heb ik ook echt een pareltje gespot! De Bettie Plaid Swing Dress is super chic en elegant en lekker warm.
Deze jurk had ook zomaar van Miss Candy Floss kunnen zijn maar dan iets aardiger voor je portemonnee die toch al zoveel te lijden heeft nu haha
Ik weet het, deze blog wordt wel erg lang maar ik wil toch nog een paar plaatjes van Collectif laten zien en dan houdt ik ermee op ook al is er echt nog zoveeeeeel moois.

De Jasmine Evergreen Check Swing Skirt heb ik alvast voor mezelf aangeschaft en is ook te koop bij Feels so Vintage. En is echt een mooie tijdloze rok voor de herfst, die je goed met verschillende stukken kan combineren.

        

Hier zie je bijvoorbeeld dat toen ik het nog wat te warm vond ik hem gewoon met een groene Dolores Top heb gecombineerd. Maar met wat kouder weer heb ik deze fijne Bardot Jumpers ook gekocht.

Dan heb ik natuurlijk nog een paar favorieten maar daar zal ik het kort over houden en gewoon laten zien aan jullie.

                            

Dit zijn de Quin Leopard Dress, een echte must-have voor iedere Pin-up Lady! De Arabella Ettrick Check Swing Dress, een klassieke fifties schoonheid en ook al erg leuk als kerst jurk vind ik zelf. En tot Slot de Romantische en warme set van de Jessie Rose Cardigan en de mooie Talis Rose Embroidery Swing Skirt. Ook weer een vintage klassieker, en ideaal voor het komend seizoen.

Nou zoals je ziet genoeg voor op de wish list, en sommige zullen het helaas niet gaan halen tot mijn kleding kast. Omdat als je dan eindelijk genoeg heb gespaard je altijd de pech hebt dat er weer iets uitverkocht is en nergens meer te krijgen blijkt te zijn… Dus graag een minuut stilte voor de stukken die het niet zullen gaan halen 😉

Veel liefs,

Miss Syl-v James

Fb Blog Pagina: Thinking About Vintage

Fb Webwinkel: Feels so Vintage

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.