Hi Dolls,

Ik hou zo van eyeliner! en probeer dan ook graag de nieuwste producten hiervan uit. Het is onmisbaar voor elke pin-up\vintage look maar soms ook best een beetje moeilijk. Nu heb ik dus weer een andere handige tool die ik mag uitproberen, gekregen van de Facebook pagina Beauty & Brows.

Misschien ken je de pagina wel? vooral bekend van de wunderbrow bij mij, en ze hebben telkens weer leuke nieuwe beauty gerelateerde handigheidjes en must haves.

Hebben jullie ook zo’n moeite om een strakke wing te krijgen? Ik heb er inmiddels al wat jaren oefenen opzitten en het lukt meestal wel aardig. Maar als het makkelijker en mooier kan dan is dat nooit weg natuurlijk.

Ook hiermee is het natuurlijk wel even oefenen maar daarna is het een fluitje van een cent!

Hoe werkt het:

Gebruik de stempel om de “wing” aan te brengen op de gewenste plaats. Gebruik daarna de andere kant (eyeliner) om een eyeliner aan te brengen bij de wipperrand en sluit deze aan op de “wing”.

Zo moet het officieel…maar zelf vind ik het fijner om eerst de eyeliner aan te brengen langs mijn wimper rand en dan een stempel te zetten. Overigens stempel ik zelf met mijn ogen dicht omdat ik hooded eyes heb. Het is dan even uitvogelen welke stand het beste werkt want met ogen dicht zit het natuurlijk weer anders als je ze open doet. Ook doe ik niet direct mijn ogen open na het stempelen want de inkt blijft nog een beetje nat, en dan geeft het dus direct af op mijn overhangend ooglid. Of het zit het in een rimpeltje gesmeerd. Dan corrigeer ik nog een beetje bij met de eyeliner pen kant en sluit ik de wing wat beter aan.

En natuurlijk komen foutjes nog steeds voor, maar hou daarvoor gewoon een wattenstaafje bij hand. Foutjes kun je hiermee direct als het nog wat nattig is voorzichtig weg vegen.

Ik heb het een paar dagen uitgeprobeerd voor jullie, en dit was het resultaat van gisteren. Het was ook een goeie dag om te testen of de eyeliner wel blijft zitten, want het was gisteren behoorlijk warm en zweterig weer. En de eyeliner heeft het de hele dag gewoon overleefd en was niet uitgelopen. Ik heb ook uitgeprobeerd wat het doet als je in je ogen wrijft maar dan veeg je hem wel vrij snel uit.

De liner blijft gewoon gemiddeld tot goed zitten en zou een regenbuitje wel doorstaan, maar het is niet zwembad waterproof.

Al met al een grappige uitvinding weer, en wat goedkoper dan bijvoorbeeld de vamp stamp.

Het is natuurlijk geen wondermiddel waarbij je stempelt en plop het zit perfect! Nee ook hier moet je handigheid in krijgen, maar het geeft wel veel hulp en een soort van basis waaruit je verder kan werken waardoor het uiteindelijk wel makkelijker gaat.

 

Ze zijn te koop in twee varianten een dunne en dikke versie. Zelf hou ik van een opvallende wing dus ik koos voor de dikke variant. Het is wel belangrijk dat je de eyeliner horizontaal opbergt om de inkt verdeling optimaal te houden.

 

Op de facebook pagina vind je ook nog filmpjes en meer informatie. Je kan de eyeliner bestellen voor €9,99  op www.beautyandbizz.nl

Veel liefs,

Miss Syl-v James

Thinking about vintage

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.