Disclaimer – Thinking about Vintage

Algemene disclaimer:

Deze blog deelt geen persoonlijke informatie aan derden zonder toestemming.

thinkingaboutvintage.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om diensten waar u om gevraagd heeft te voldoen.

We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. De persoonlijke informatie wordt enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor u ze aan ons toevertrouwd. Door ons een email te sturen kunt u uw gegevens verwijderen.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, beeld, logo’s etc.) is eigendom van Thinkingaboutvintage.nl mits anders vermeld.

Niets van deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast en doorgegeven, zonder voorafgaande toestemming van mij.

Deze website maakt gebruik van cookies.


Review disclaimer:

Sommige van de producten die beoordeeld zijn op deze blog werden gestuurd voor onderzoek en promotionele aandacht. Ongeacht de wijze waarop een product is verkregen (of ik het zelf kocht, of het was gegeven als geschenk, of per PR om te testen), zal mijn mening hetzelfde blijven. Wanneer ik producten heb ontvangen van een bedrijf/merk met als doel om deze te reviewen dan vermeld ik dit altijd onderaan het artikel. Hetzelfde geldt voor advertorials. Voor meer informatie over de plichten van bloggers verwijs ik jullie door naar de website van de reclamecode commissie. Ik behoud controle van alle inhoud op deze site en heb het recht om van een bepaald product af te zien. Alle producten test ik volledig uit mijn eigen ervaring. Ik zal altijd mijn eerlijke mening geven over de producten die ik test, dat kan positief of negatief zijn. De reviews die ik doe zijn op mijn ervaring gebaseerd op basis van mijn eigen huid en haartype en figuur. Voor alles wat je zelf wilt uitproberen, ga dan verder met de nodige voorzichtigheid, en vergeet niet om een medisch specialist te raadplegen als er iets mis gaat. Ik zal niet verantwoordelijk zijn voor als er iets fout gaat.

Verder bevat deze website links naar websites buiten het domein van Thinking about vintage. Voor de websites die u bezoekt via een link vanuit Thinking about vintage, kunnen andere voorwaarden gelden. Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.


Mijn volgers zijn voor mij het aller belangrijkste daarom ben ik ten alle tijden eerlijk naar hen toe.