Hi Dolls,

Het is weer een tijdje geleden maar ik ben er weer hoor! terug van een heerlijke vakantie met mijn gezinnetje in België. Helaas zat het weer niet echt mee, maar verder zal ik daar niet over zeuren want dat doet iedereen al he haha. We zaten vlakbij Maastricht dus natuurlijk ben ik daar ook eens een kijkje gaan nemen aangezien ik er nog geweest was. En toevallig viel ik met mijn neus in de boter want we gingen op een zaterdag en dan is er schijnbaar een leuke markt met brocante/antiek en vintage spulletjes!!

                                  

Op de vlooienmarkt, kan je iedere zaterdag neuzen tussen een bonte verzameling. Van vintage mode, tot antieke meubelen.
Iedere zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur (behalve tijdens evenementen op deze locatie).
Vind pareltjes tussen het ruime aanbod van brocante, antiek en kunst op deze eigenzinnige markt.
Iedere koopzondag tot 17:30 uur (behalve tijdens evenementen op deze locatie).

Boschstraat tussen Minckelers en de Sint Mathiaskerk.

                  

Het is dat het zo ver weg was en er tussen alle vakantie spullen echt geen plek meer was in de auto. Maar dan ook echt niet aangezien ik altijd mijn hele huisraad meeneem :). Maar anders had ik het schattige bovenstaande kastje meegenomen! Dochter lief heeft de markt ook goed gekeurd, want er was een hoop te zien. Zelfs hele bijzondere torren en vlinders in lijstjes dat was reuze interessant natuurlijk. En op een gegeven moment komt ze naar mij toe dat die man wel heel gemeen is.. Oh wie en wat dan schat? Ja die meneer daar holt vossen uit. Tja er lagen inderdaad helaas ook stola’s van vosjes en nertsen. Kortom echt van alles en nog wat!

Zelf heb ik uiteindelijk een mooie vintage poeder doos gescoord want die had ik nog niet. Ik wil hem straks zelf gaan vullen met poeder. Er is een methode waarmee je gemakkelijk gebroken poeder make-up kunt herstellen. Met deze methode maak je gebruik van alcohol, en daar ga ik dan dit doosje weer mee vullen.

                  

Ga jij deze vakantie dus nog naar Maastricht of ben je daar in de buurt? Neem dan zeker eens een kijkje op deze leuke markt.

                      

Veel liefs,

Miss Syl-v James

Thinking about vintage

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.