Syl v James

sylvana

Volgen jullie mij ook op mijn Social Media accounts?

Facebook: Thinking about Vintage

Twitter: Thinking about Vintage

Instagram: Thinking about Vintage

Mijn naam is Sylvana, ik ben getrouwd en moeder van 2 lieve meiden van 1 en 4 jaar oud. Vanaf nu ben ik dus officieel een professioneel blogger en toekomstige webshop eigenaresse (want die is in de maak).
Daarnaast ben ik ook alweer bijna 10 jaar! part time werkzaam bij Claire’s en werk ik al zowat mijn hele leven in de detail handel.

Omdat ik gek ben op vintage/retro mode en het mij heel leuk lijkt om met anderen te delen ben ik deze blog begonnen.
Ik zal bijvoorbeeld veel outfits posten voor inspiratie maar ook beauty en make up producten reviewen, vintage hair en make-up tutorials maken, verslag geven van fotoshoots, events en beurzen, gewoon eigenlijk alles wat mij bezig houdt en mij leuk lijkt.

Mijn stijl laat zich het beste omschrijven door een mix van real vintage en vintage inspired kleding en is het meest beïnvloed door de jaren 40 en 50.
Ook de mode uit de 20’s/30’s en 60’s spreken mij erg aan maar de meeste van mijn outfits zijn geïnspireerd op de jaren 40 en 50.
Sinds ongeveer een jaar ben ik helemaal om en draag ik zeg maar full time deze stijl en gaat er echt bijna geen dag voorbij dat ik mij helemaal uitdos in deze prachtige vrouwelijke stijl.
Helaas heb ik nog niet veel echte vintage stukken maar daar wordt aan gewerkt 😉
Wel heb ik inmiddels een aardige collectie vintage geïnspireerde kleding en ook die is groeiende en groeiende en.. tja je wordt echt helemaal koop verslaafd als je hieraan begint.

Wat ik het mooie vind aan deze stijl is dat het super vrouwelijk is en voor mij persoonlijk mij mijn zelfvertrouwen heeft terug gegeven.
Omdat ik namelijk behoorlijk wat kilo’s rijker ben na 2 zwangerschappen en door medicatie voelde ik mij op een gegeven moment niet echt sexy meer en niet echt lekker in mijn vel.
Maar door deze kleding is daar verandering in gekomen en voel ik mij juist vaak super sexy en zelf verzekerd,  want zeker bij de wat vollere dames vind ik het echt fantastisch staan!

Dat vind ik dus het mooie van deze stijl het tovert iedere vrouw om in een femme fatale, Classy lady, stoere rockabella of vavava voom bombshell….

Ook vind ik het natuurlijk super leuk om reacties te krijgen van mijn lezers of volgers.
Dit kan je doen doormiddel van een reactie op mijn post te plaatsen of via email, dus twijfel niet en bericht mij gerust.

Bedankt voor het lezen en enjoy!

kiss

Liefs,

Miss Syl v James